Rabobank Eemelaar Open 2015

Week 31 is met rasse schreden in aantocht: de week waarin ons Open Toernooi wordt gespeeld. Voor de 37e keer alweer. Er zijn als vanouds weer twee delen: 17+ en 55+. Als nieuwe toernooileider van de 17+ wil ik me graag tot jullie richten.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Vanaf 18 mei kan worden ingeschreven via de website van onze club. De sluitingsdatum is woensdag 8 juli. Het inschrijfgeld is dit jaar (€10,00 per onderdeel) via iDeal geïnd.

De onderdelen zijn niet als de voorgaande jaren. Wij hebben dit jaar ook de categorie 6 en 7 opengesteld voor de singel. Dus sla je slag en schrijf in! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Onze poster zal in vele clubs komen te hangen dus hou deze in de gaten.

Startdatum voor 17+ is maandag 27 juli met de finale op zondag 3 augustus, waarbij met voldoende deelname, ook zaterdag 25 en zondag 26 juli worden ingepland. Het 55+ deel start op maandag 27 juli en de finales zijn op vrijdag 31 juli.

De Open Toernooicommissie 17+ verwelkomt ook 2 nieuwe commissie leden namelijk Danny Make en Casper Foederer ( ja het lijkt op Federer, tennist ook bijna even goed) heren van Harte welkom !

De commissie van de 55+ heet ook Lia Kerkhof van Harte Welkom, zij zal deze commissie gaan versterken.

Wij hopen natuurlijk op de deelname van vele Eemelaarders maar iedereen uit de regio en daarbuiten zijn natuurlijk hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan ons toernooi.

Tot ziens bij ons toernooi,

Sportieve groet,

Jacqueline Enters