Nieuws

Save the dates, toernooikalender 2023!

Beste leden van de Eemelaar, beste tennismaatjes,

De nieuwe toernooicommissie heeft zin in het komende tennisseizoen en wil alvast een paar belangrijke data aan jullie doorgeven, zodat jullie die vrij kunnen houden.

Op zondag 2 april zal in de middag het openingstoernooi plaatsvinden. Op deze middag zijn alle leden welkom om het seizoen op gezellige en sportieve wijze af te trappen. Alle speelsterktes en leeftijden zijn welkom. Voor de jeugd en de nieuwe leden wordt er een apart programma georganiseerd op dezelfde dag, zodat het hopelijk gezellig druk wordt die dag.

Verder willen we jullie vragen vrijdagavond 1 en zaterdag 2 september alvast te blokkeren voor de clubkampioenschappen dubbel. Naast het Eemelaar Open Toernooi wordt dit hét grote evenement voor onze leden in 2023. Door alle wedstrijden op twee dagen te concentreren hopen we een gezellige drukte op de club te realiseren. Zaterdag sluiten we dan af met een feestelijke maaltijd en feestje waarop ook partners, familieleden, buren, mede-Achtervelders, potentiële nieuwe leden welkom zijn. Kortom een knalfuif op de zaterdagavond! Dat wil je niet missen!

Het moge duidelijk zijn: wij hebben zin in komend tennisseizoen en hopen dat jij er ook weer bij bent.

 

Vrolijke tennis groet van de toernooicommissie.

 

P.S.

De toernooicommissie bestaat dit jaar uit het zondag-heren-competitieteam + Hennie van de Glind. Als iemand nog wil aansluiten, ben je van harte welkom. Het Opentoernooi blijft gelukkig in de handen van de ervaren Opentoernooicommissie o.l.v. Henk van Middendorp.

 

P.P.S.

Voor alle data van ook de overige toernooien op de Eemelaar in 2023 kun je onderstaand schema bekijken;

 

2 april - Openingstoernooi in de middag (13.00 - 17.00) 

12 - 19 - 26 april, 10 - 17 mei (24 mei reserve) - Interne competitie

Na de interne comp. is er elke woe. avond toss-avond (start 19.30) voor alle leden.

12 t/m 17 juni - Clubkampioenschappen Single én Mix!

3 t/m 7 juli - Midzomertoernooi

5 t/m 13 aug - Open toernooi 2023

1 t/m 2 sept - Dames- & Herendubbel clubkampioenschappen

5 november - slottoernooi

« Terug

» Nieuws archief