Nieuws

Dringende oproep voor vrijwilligers

Door divers verloop zijn de afgelopen periode gaten ontstaan op vrijwilligersfuncties. Deze zullen we zo spoedig mogelijk moeten invullen. Vandaar deze dringende oproep om je vooral te melden als je interesse hebt in een van deze functies. Twijfel je of wil je weten wat een bepaalde functie precies inhoudt, meld je dan ook in dat geval. Het gaat om de volgende functies:

 

Penningmeester
In deze bestuursfunctie ben je verantwoordelijk voor de financiën. In de uitvoering wordt je ondersteund door een administrateur. Daarnaast verdelen we in het bestuur diverse aandachtszaken. (Tijd: ca 1 uur per 2 weken)
 
Secretaris
In deze bestuursfunctie ben je verantwoordelijk voor het administratief reilen en zeilen van het bestuur. Daarnaast verdelen we in het bestuur diverse aandachtszaken. (Tijd: ca 1 uur per 2 weken)
 
Kantinecoördinator
Het belangrijkste van deze functie is dat je er op toeziet dat leden en gasten van de vereniging gastvrij worden ontvangen. Bijvoorbeeld dat de kantine er gezellig uitziet, dat er voldoende voorraad is en dat de bardiensten zo goed mogelijk worden gedraaid. (Tijd: ca 1 uur per 2 weken)
 
Redacteur
Je zorgt ervoor dat de leden regelmatig worden geïnformeerd over toekomstige of reeds gehouden evenementen: actief stukjes schrijven en deze van een foto voorzien voor de website. (Tijd: ca 1 uur per 2 weken)
 
Sponsorcoördinator
Het onderhouden van contacten met sponsoren en nieuwe sponsoren werven. (Tijd: ca 8 uur per seizoen)

« Terug

» Nieuws archief