Nieuws

Opgeven tennislessen 2017 voor senioren

Heerlijk, het voorjaar gaat er weer aankomen!

Naast alle activiteiten, welke vanuit de vereniging worden georganiseerd, zijn er uiteraard ook weer ‘de Tennislessen’. Wanneer alles volgens planning verloopt gaan we vanaf maandag 3 april weer van start. Senioren kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een serie van 10 tennislessen. Dit kan individueel, met z’n tweeën of met vier personen in één lesuur. Met elkaar een groepje samenstellen en als groep aanmelden……?? Geen probleem, geef maar aan.

Jordy Littouw gaat alle lessen verzorgen op de maandag, zowel voor de Jeugd als de Senioren. Monique Brinkman is wederom beschikbaar voor de lessen op de woensdagavond.

Heb je interesse deel te nemen aan de tennislessen, stuur dan een ingevuld formulier op naar de betreffende trainer. Heb je geen voorkeur voor lessen op of de maandag of de woensdag? Geef dit dan aan op het formulier, kruis voor beide dagen de beschikbare tijden aan en stuur het formulier dan op naar Monique. In overleg met Jordy zal Monique dan kijken wat voor jou de beste optie is. Zodra de hele lesindeling klaar is ontvang je van ons bericht en geven we jou de lesdag + lestijd door. (Klik hier voor lesreglement)

Begin mei ontvang je vervolgens de factuur voor de eerste 10 tennislessen vanuit Totaal in Tennis. Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op met Monique Brinkman.

 

« Terug

» Nieuws archief