Nieuws

Laatste toernooiweek volop activiteiten

In een week tijd werden de Clubkampioenschappen Heren Enkel, de Jeugdclubkampioenschappen en het Slottoernooi gespeeld. Het voelde bijna als een zomer aan. Elk van de activiteiten ging gepaard met uitzonderlijke mooie weersomstandigheden. Dat maakt het spelletje natuurlijk nog net iets leuker. Genoten werd er tijdens de Heren Enkel finales. In de A-poule nam de defending champion Willem Koch het op tegen Marcel Wessels. Het krachtsverschil bleek uiteindelijk te groot voor Willem om de beker nog een jaar te kunnen houden. Marcel proficiat! In de B-poule ging de hoofdprijs naar Albert Wouters. Ook voor hem natuurlijk de felicitaties!

Bij de Jeugdclubkampioenschappen ging het er spannend aan toe. Iedereen kwam veel aan spelen toe, omdat er volgens de Tennis Kids regels korte sets worden gespeeld. Dat maakte het plezier des te groter. En natuurlijk kwamen er heuse clubkampioenen uit de strijd. Bij de meisjes was dat Tessa en bij de jongens Chris. Apetrots namen zij de beker in ontvangst. Het komende jaar dragen ook zij de titel van Clubkampioen! En in de B-poule waren Abby en Daan de sterkste. Allen van harte gefeliciteerd met jullie mooie titel!

Het laatste toernooi van het jaar was het Slottoernooi. Geen grote, maar wel een heel gezellige opkomst. Na de wedstrijden werden de laatste hapjes opgemaakt en begint langzamerhand de opmaat naar het winterseizoen. Dat betekent voor velen binnen tennissen. Maar voorlopig kan er ook gewoon buiten worden getennist. Zolang de baanconditie het toelaat blijft het tennispark open. Hou wel eventuele instructies van de Onderhoudscommissie met betrekking tot nachtvorst in de gaten.

« Terug

» Nieuws archief