Home

Nieuws

Welkom aan nieuw lid!

Lees meer »

Interne competitie afgesloten. Dinsdagavond voortaan weer racketavond!

Vorige week hebben we de interne competitie afgesloten. Ook de competities zijn afgelopen. De meesten van jullie hebben aangegeven vanaf deze week op de racket dinsdagavonden te komen. Gezellig, laten we de banen helemaal vullen en de partijen samenstellen volgens de ouderwetse racketavondregels! Komt allen, vanaf 19.30 uur!

N.B. op de laatste avond van de interne competitie waren de vissalades van culinaire Addy heerlijk en de kalfsvleesworstjes en – burgers van Alberto’s bbq natuurlijk ook.

Welkom aan nieuwe leden

Lees meer »

Dames 1 vrijdag kampioen

Nog voor de laatste wedstrijd is Dames 1 op de vrijdagavond al kampioen. Met overtuigende cijfers wisten zij de concurrentie achter zich te laten. Zo konden zij zich al een klein glaasje champagne permitteren, nog voor de laatste wedstrijd ten einde was. Van harte Gesina, Sandra, Esther, Els, Diny en Janet.

In memoriam: Theo Jansen

Op 15 mei jl. is Theo Jansen op 82-jarige leeftijd overleden.

Drie weken ervoor had hij nog lekker getennist, maar toen ging het mis. Er volgden drie heftige weken met steeds weer goede hoop, maar alle behandelingen hebben hem toch niet kunnen redden.

Theo is heel lang lid geweest van de Eemelaar en was altijd druk met werkzaamheden voor de club. Inkoop en bevoorrading van de kantine, leiding geven aan de weekchefs, sleuteladres, kasbeheerder, kortom veel! Zeer gewetensvol, precies, alles moest kloppen!

Veel leden hebben geen idee van de hoeveelheid werk die hij verzette. In 2006 heeft hij zeer terecht de Speld van Verdienste gekregen. Tot 3 weken terug bleef hij nog net zo actief als al die jaren ervoor.

Voor Theo was de Eemelaar een deel van zijn leven en samen met Christien bleef hij zeer betrokken bij de club. We zullen hem vreselijk missen!

We wensen Christien en de kinderen veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Inschrijven Familietoernooi 2017 voor junioren en senioren

Op zondag 18 juni organiseren we het Familietoernooi 2017. Zowel junioren als senioren zijn uitgenodigd om samen met een familielid (lid of geen lid) mee te doen aan dit toernooi. Het doel is een gezellige, sportieve tennis middag voor jong en oud.

Hoe werkt het?

 • Je geeft je op per duo
 • Eén van de twee spelers is 14 jaar of jonger
 • Minimaal een van de twee spelers is lid van LTV De Eemelaar
 • Inschrijven kan via jeugd@eemelaar.nl onder vermelding van:
  • Team naam
  • Namen spelers
  • Leeftijd spelers
  • Wel/geen ervaring met tennis
  • Wel/geen tennisracket nodig

Het Familietoernooi duurt van 13.30 tot circa 17.30 uur. De kosten zijn Euro 5,- per duo.

Graag zien wij jullie in grote getalen op zondag 18 juni!

Inschrijven Najaarscompetitie senioren

De zomer is nog niet eens begonnen, maar opgeven voor de Najaarscompetitie senioren kan al. Sterker nog: 1 juni 2017 is de sluitingsdatum voor het inschrijven. Geef je dus snel op via competitie@eemelaar.nl. Je kunt je zowel individueel of als team opgeven.

Bekijk hier de speeldata. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor de Najaarscompetitie.

Kids on tour

De Kids World Tour is een competitievorm waarbij jeugdleden van meerdere verenigingen wekelijks tegen elkaar spelen. Samen met 't Stort, LTC Barneveld en LTV Leusden strijden diverse jeugdspelers van De Eemelaar met elkaar. Als kleinste vereniging moesten ze het geregeld afleggen tegen het talent van andere verenigingen, maar inmiddels komen ze steeds sterker uit de bus. Vorige week speelden ze op 't Stort en zijn ze als derde geëindigd. De stijgende lijn is te pakken!

New balls please

We verslijten ze bij bosjes. Rond en geel zijn ze. Maar hoe worden ze eigenlijk gemaakt. Kijk hier maar eens.

Alleen pinnen

Twee jaar geleden zijn we begonnen met de mogelijkheid van pinbetalingen. Inmiddels maakt zo'n grote groep gebruik van deze faciliteit dat vanaf dit seizoen alleen nog maar betalen per pin mogelijk is. Dat maakt bovendien het beheren van de kas een stuk eenvoudiger. Bezoekende competitieteams zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Jaarboek 2017 binnenkort in de bus

Begin volgende week kunt u het Jaarboek 2017 tegemoet zien. Voor die tijd kunt u al inzien wanneer u bent ingepland voor de bardienst, als u inlogt en onder het kopje 'LEDEN' en vervolgens uw eigen naam opzoekt.

Banen open

Na een intensieve eindsprint van Onderhoudscommissie en de grote schoonmaakploeg zijn de banen vandaag gereed gekomen. Veel dank aan de mensen die de afgelopen twee weken bijna dagelijks hebben gewerkt aan het prepareren van de banen en het clubhuis.

Dat betekent dat er vanaf morgen (29 maart 2017) weer buiten getennist kan worden. We wensen iedereen een fantastisch tennisseizoen en hopen iedereen te ontmoeten komende zondag tijdens het openingstoernooi.

Welkom aan nieuw lid

Lees meer »

Opgeven tennislessen 2017 voor senioren

Heerlijk, het voorjaar gaat er weer aankomen!

Naast alle activiteiten, welke vanuit de vereniging worden georganiseerd, zijn er uiteraard ook weer ‘de Tennislessen’. Wanneer alles volgens planning verloopt gaan we vanaf maandag 3 april weer van start. Senioren kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een serie van 10 tennislessen. Dit kan individueel, met z’n tweeën of met vier personen in één lesuur. Met elkaar een groepje samenstellen en als groep aanmelden……?? Geen probleem, geef maar aan.

Lees meer »

Fijne feestdagen en een gelukkig 2017

08-12-2016-Banen gesloten
20-10-2016-Kent u deze nog?
13-10-2016-Niks lui zweet in de winter
13-10-2016-Laatste toernooiweek volop activiteiten
26-09-2016-Burgerinitiatief Welzijn in Achterveld
25-09-2016-Vervolg clubkampioenschappen
25-09-2016-Herfstblad? Clubkampioenschappen!
15-09-2016-Eemcup 2016 op 13 november 2016
13-09-2016-Najaarscompetitie jeugd van start
12-09-2016-Finales Clubkampioenschappen onder tropische omstandigheden
05-09-2016-Clubkampioenschappen 2016 van start
31-08-2016-Welkom aan nieuw lid!
31-08-2016-Lockhorst on Wheels succesvol verlopen
22-08-2016-Nieuwe competitiemogelijkheden: Voor elk wat wils!
22-08-2016-Clubkampioenschappen senioren 2016

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed

Google maps

Weeronline