Home

Nieuws

Welkom nieuwe leden

Lees meer »

AED training succesvol afgerond

Na diverse geslaagde reanimatie’s, onder leiding van de EHBO vereniging, hebben de vijf deelnemers van de cursus hun diploma in ontvangst genomen. Gefeliciteerd!

Als er nog meer leden zijn, die geïnteresseerd zijn in een reanimatiecursus, kunnen die zich opgeven. Als er vijf of meer leden zijn, wordt er in het najaar nog een cursus georganiseerd.

Welkom aan nieuwe leden

De familie Engbers en Esther Poorts hebben heel Achterveld voorzien van een flyer met daarop een mooie kennismakingsaanbieiding het tennislidmaatschap. Daar hebben veel mensen op gereageerd. Daarom dit keer een mooie lange lijst met nieuwe leden, die inmiddels hun eerste tennslessen achter de rug hebben.

Lees meer »

Summer Ladies Day op zondag 8 juli bij LTV Lockhorst

Op zondag 8 juli 2018 tussen 12.30 en 17.30 uur wordt bij tennisclub LTV Lockhorst in Leusden voor alle dames van tennisverenigingen uit Leusden en omgeving de Summer Ladies Day georganiseerd. Je speelt een aantal dubbels met een team dat bestaat uit ladies van verschillende verenigingen. De organisatie stelt van tevoren de teams samen. Je kunt je dus individueel opgeven! Dat kan tot 15 juni a.s. via ladiesday@ltv-lockhorst.nl.

De kosten bedragen 10 euo per persoon incl. hapje en drankje. (Annuleren via de e-mail kan kosteloos tot 1 juli. Daarna wordt het inschrijfgeldbedrag geïnd vanwege de gemaakte kosten voor catering etc.)

Iedere dinsdagavond racketavond

Nu de interne competitie afgelopen is, kan je iedere dinsdagavond weer deelnemen aan de racketavond. Voor alle leeftijden en speelsterktes! We beginnen om 19.30 uur en gaan net zo lang door tot iedereen is uitgespeeld. Een mooie manier om kennis te maken en om eens met een ander te spelen. Een uitgelezen kans voor nieuwe leden!

Familietoernooi op 24 juni

Zondag 24 juni is er weer een familietoernooi. Mobiliseer je familie, vrienden en doe mee!

Zowel seniorleden als juniorleden zijn uitgenodigd om samen met een familielid (lid of geen lid) mee te doen aan dit toernooi. Het doel is een gezellige, sportieve tennis middag voor jong en oud (ongeacht je tennisniveau). We starten met de wedstrijden om 11.00 en verwachten zo rond 16.00 de prijzen te verdelen. Voor alle deelnemers wordt er een lunch geserveerd. Kosten voor dit toernooi inclusief lunch is 5 euro per persoon.

 

Lees meer »

AED cursus

LTV de Eemelaar is sinds kort de trotse eigenaar van een AED apparaat, een automatische externe  defibrillator. Hier kan bij een plotse hartstilstand op en om het tennispark gebruikt van gemaakt worden bij een reanimatie. Uiteraard moeten er dan wel mensen zijn, die weten hoe dit apparaat werkt.De vereniging faciliteert daarom voor haar leden een Reanimatie/AED cursus.

Lees meer »

Maak kennis met tennis

Geef je op via welkom@eemelaar.nl en ervaar hoe leuk tennis is.

Tennisseizoen 2018 geopend

Weersomstandigheden maakten dat er dit jaar pas laat aan de banen werd gewerkt. Met een enorme inhaalrace is het de onderhoudcommissie gelukt om de banen ruim voor 1 april klaar te hebben. Gisteren zijn de netten geplaatst, wat betekent dat er weer kan worden getennist. Hou daarbij nog wel rekening met nachtvorst. Het bespelen van een bevroren baan betekent onherstelbare schade voor de rest van het seizoen. Heel veel tennisplezier gewenst!

Welkom aan nieuw lid!

Lees meer »

Interne competitie afgesloten. Dinsdagavond voortaan weer racketavond!

Vorige week hebben we de interne competitie afgesloten. Ook de competities zijn afgelopen. De meesten van jullie hebben aangegeven vanaf deze week op de racket dinsdagavonden te komen. Gezellig, laten we de banen helemaal vullen en de partijen samenstellen volgens de ouderwetse racketavondregels! Komt allen, vanaf 19.30 uur!

N.B. op de laatste avond van de interne competitie waren de vissalades van culinaire Addy heerlijk en de kalfsvleesworstjes en – burgers van Alberto’s bbq natuurlijk ook.

Welkom aan nieuwe leden

Lees meer »

Dames 1 vrijdag kampioen

Nog voor de laatste wedstrijd is Dames 1 op de vrijdagavond al kampioen. Met overtuigende cijfers wisten zij de concurrentie achter zich te laten. Zo konden zij zich al een klein glaasje champagne permitteren, nog voor de laatste wedstrijd ten einde was. Van harte Gesina, Sandra, Esther, Els, Diny en Janet.

In memoriam: Theo Jansen

Op 15 mei jl. is Theo Jansen op 82-jarige leeftijd overleden.

Drie weken ervoor had hij nog lekker getennist, maar toen ging het mis. Er volgden drie heftige weken met steeds weer goede hoop, maar alle behandelingen hebben hem toch niet kunnen redden.

Theo is heel lang lid geweest van de Eemelaar en was altijd druk met werkzaamheden voor de club. Inkoop en bevoorrading van de kantine, leiding geven aan de weekchefs, sleuteladres, kasbeheerder, kortom veel! Zeer gewetensvol, precies, alles moest kloppen!

Veel leden hebben geen idee van de hoeveelheid werk die hij verzette. In 2006 heeft hij zeer terecht de Speld van Verdienste gekregen. Tot 3 weken terug bleef hij nog net zo actief als al die jaren ervoor.

Voor Theo was de Eemelaar een deel van zijn leven en samen met Christien bleef hij zeer betrokken bij de club. We zullen hem vreselijk missen!

We wensen Christien en de kinderen veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Inschrijven Familietoernooi 2017 voor junioren en senioren

Op zondag 18 juni organiseren we het Familietoernooi 2017. Zowel junioren als senioren zijn uitgenodigd om samen met een familielid (lid of geen lid) mee te doen aan dit toernooi. Het doel is een gezellige, sportieve tennis middag voor jong en oud.

Hoe werkt het?

 • Je geeft je op per duo
 • Eén van de twee spelers is 14 jaar of jonger
 • Minimaal een van de twee spelers is lid van LTV De Eemelaar
 • Inschrijven kan via jeugd@eemelaar.nl onder vermelding van:
  • Team naam
  • Namen spelers
  • Leeftijd spelers
  • Wel/geen ervaring met tennis
  • Wel/geen tennisracket nodig

Het Familietoernooi duurt van 13.30 tot circa 17.30 uur. De kosten zijn Euro 5,- per duo.

Graag zien wij jullie in grote getalen op zondag 18 juni!

15-05-2017-Inschrijven Najaarscompetitie senioren
07-04-2017-Kids on tour
07-04-2017-New balls please
06-04-2017-Alleen pinnen
05-04-2017-Jaarboek 2017 binnenkort in de bus
28-03-2017-Banen open
24-03-2017-Welkom aan nieuw lid
20-03-2017-Opgeven tennislessen 2017 voor senioren
23-12-2016-Fijne feestdagen en een gelukkig 2017
08-12-2016-Banen gesloten
20-10-2016-Kent u deze nog?
13-10-2016-Niks lui zweet in de winter
13-10-2016-Laatste toernooiweek volop activiteiten
26-09-2016-Burgerinitiatief Welzijn in Achterveld
25-09-2016-Vervolg clubkampioenschappen

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed

Google maps

Weeronline